Perfotex: Слънцезащитно покритие за външни остъклени конструкции

Perfotex

Зимните градини и стъклените навеси се нуждаят от ефективна защита от слънцето – в идеалния случай външна, така че инфрачервените и UV лъчите изобщо да не навлизат навътре. С помощта на специалната тъкан Perfotex немската компания Markilux предлага нова слънцезащитна материя в продуктовата си гама, която трябва да бъде подходяща в този контекст по много начини.

Perfotex

Perfotex е водоустойчив, огнеустойчив или силно отразяващ слънчевите лъчи материал – което го прави особено подходящ като слънцезащита за оранжерии и вертикални сенници. В шесте различни изпълнения на тъканта на Perfotex алуминиевите пигменти от двете страни на повърхността на тъканта намаляват проникването и провеждането на слънчевата енергия. В допълнение, според информационния лист, Perfotex в пропусклив за въздух и вода, което е реализирано чрез тесни, надлъжни отвори в структурата на тъканта, които са предназначени да предотвратят събирането на вода по време на дъжд и допринасят за вентилацията и комфортното усещане под слънцезащитата.

Perfotex

Тъканта Perfotex защитава отлично от ултравиолетовите лъчи и благодарение на специалното си покритие се поддържа лесно, тъй като водоотблъскващите свойства на материята позволяват на дъждовните капки да се оттичат едновременно с това почиствайки отлаганията от прах и замърсяванията.

За повече информация: Markilux

Може да харесате още...