Подобрени характеристики за плъзгащите се системи на Keller minimal windows

KELLER minimal windows

Системите за плъзгащо се остъкление на великобританската компания KELLER minimal windows позволяват на архитектите да създават по-големи, по-високи и по-термично ефективни плъзгащи се стъклени врати с тройни стъклопакети. Впечатляващите иновации на тази система сега достигнат още по-далеч. Успешната и подобрена производителност съгласно IFT сертификат от Rosenheim Institute за протиовзломна и шумоизолация разширява приложението на тези минимално рамкирани врати.

KELLER minimal windows

Сертификатът дава възможност на архитектите да създадат сигурни плъзгащи се стъклени врати с рамка, която е естетически приятна и може да бъде включена в много различни дизайни. Подобряването на шумоизолацията също е значителна иновация, особено полезна за градски проекти в близост до натоварени пътища или транспорт. Тестваните стъклени системи текущо показват коефициент на намаляване на звука от 43 децибела. Това е важен фактор за стандартите на пасивните къщи и модерното градско планиране, което позволява тези минимални плъзгащи се врати да бъдат включени в многобройни проекти с ниска консумация на енергия.

KELLER minimal windows

И накрая, текущият тест за издръжливост не показва признаци на износване на рамката дори при 34 610 пълни цикъла на отваряне. Този тест гарантира допълнително качеството и дълготрайността на системата, което я прави сигурна инвестиция за всеки проект.

За повече информация: KELLER minimal windows

Може да харесате още...