Представяне на кристален силикон за стъкло SP030 от tremco illbruck

Illbruck

SP030 от tremco illbruck е сред най-използваните и предпочитани кристални силикони за стъкло в световен мащаб. Гарантира изключителна прозрачност. Субтитрирана версия.

Продуктовата гама на tremco illbruck Deutschland включва високотехнологични уплътнители на силиконова, полиуретанова и хибридна основа, изолационни пародифузни мембрани, многофункционални уплътнителни ленти, продукти за лепене и пасивна противопожарна защита, която е предназначена както за строителството, така и за преработвателните индустрии.

Представяне на кристален силикон за стъкло SP030 от tremco illbruck

SP030 от tremco illbruck е сред най-използваните и предпочитани кристални силикони за стъкло в световен мащаб. Гарантира изключителна прозрачност. 🎥 Субтитрирана версия 👇Продуктовата гама на tremco illbruck Deutschland включва високотехнологични уплътнители на силиконова, полиуретанова и хибридна основа, изолационни пародифузни мембрани, многофункционални уплътнителни ленти, продукти за лепене и пасивна противопожарна защита, която е предназначена както за строителството, така и за преработвателните индустрии.Продуктова гама на tremco illbruck в Access Novello: https://access-novello.com/brand/118/tremco-illbruck.htmlЗа още полезни видеа, абонирайте се за канала на Access Novello в youtube: https://bit.ly/36Xmg4N

Публикувахте от Аксес Новело – аксесоари за врати, прозорци и фасади в Четвъртък, 16 януари 2020 г.

Продуктова гама на tremco illbruck в Access Novello.