Salamander залага на вакуумно стъкло Fineo

Salamander

Salamander и AGC Glass Europe сключиха стратегическо партньорство за пазарите в Германия, Австрия, Швейцария, Полша и Италия. С комбинирано ноу-хау и опит в съответните области ще бъдат разработени решения за интегриране на вакуумно стъкло в прозорци Salamander.

Вакуумният стъклопакет Fineo на AGC Glass Europe е ултра тънък стъклопакет с обща дебелина от шест милиметра и добри топлинни и акустични характеристики, както и висока светлопропускливост и значително намалено тегло в сравнение с изолационните стъклопакети. Fineo също така може да се рециклира на 100%.

Според Salamander това е най-добрата предпоставка за постигане на по-добри резултати при прозорците по отношение на топло- и звукоизолацията, устойчивостта на вятър и водонепропускливостта.

Salamander

Премиера във Fensterbau Frontale

На изложението Fensterbau Frontale в Нюрнберг Salamander ще представи „прозорец на бъдещето“, в който е монтирано вакуумно остъкляване. „Много сме развълнувани от партньорството с AGC и сме убедени, че това е промяна в бъдещето на прозоречните системи. Заповядайте на щанда ни на Fensterbau Frontale през юли и се запознайте с този прозорец на бъдещето“, приканва съизпълнителният директор Тил Шмидекнехт.

Серж Мартин, главен изпълнителен директор на Fineo Glass, добавя: „Ние също сме доволни от партньорството със Salamander. Заедно ще предложим на пазара изключителни решения с ясен фокус върху ефективността, дизайна и устойчивостта.“

Снимки: Salamander Industrie-Produkte GmbH

Може да харесате още...