TuffX превръща стилния дизайн в безопасни решения

TuffX

Обновен офис в центъра на Лондон се превърна в зашеметяващо съвременно работно място с естествена светлина и пространство, благодарение на TuffX.

Множество големи отвори на приземния етаж на офис сградата бяха проектирани така, че да отворят нивото на мазето. Плановете разчитаха на супер безопасното и сигурно специализирано решение от специалиста по закалено стъкло TuffX.

Компанията достави общо 76 отделни панела от 21,5 милиметрово закалено ламинирано стъкло, всеки с полирани ръбове и двойни ъгли. Поради естеството на проекта, цялата поръчка от 95 кв.м. стъкло беше подложена на топлинно закаляване, за да придобие допълнителна здравина и качество, което значително намалява възможността за принудително счупване и осигурява допълнителна увереност за клиента.

TuffX

Резултатът беше грандиозно ново, стилно и светло офис пространство. Ремонтът също така създаде впечатляващ вход към сградата и драматичен фокус върху стъклените балюстради, които допълват елегантния съвременен интериор от бетон и стомана.

Управляващият директор на TuffX Греъм Прайс споделя: „ Когато става въпрос за поставяне на прозорци, капандури и други отвори, големите пространства изискват внимателно обмисляне, за да се увеличи максимално светлината и да се даде на цялата зона по-комфортно усещане за всеки, който я използва. Умен дизайн като този максимизира светлината и пространството, но безопасността е от първостепенно значение, нещо, заради което клиентите се обръщат към нас.“

Може да харесате още...