Yale пуска на пазара нова стабилна ключалка за врата

Yale

С пускането на новата Lockmaster 21 Stable Door Lock, компанията Yale дава отговор на нарастващата тенденция за стабилна функционалност в по-съвременни условия при вратите на вили и селски къщи. Създадена специално за PVC и композитни врати, ключалката е комбинация от наскоро пуснатата на пазара многоточкова брава на Yale, Lockmaster 21 и многоточковата брава с ключ Lockmaster Keyturn за врати с по-естетичен външен вид. Lockmaster 21 е проектирана, разработена и тествана със Shepley, водещ производител на прозорци и композитни врати.

Yale

Стабилната ключалка на вратата е проектирана така, че когато е вградена като част от вратата, покрива стандарта за сигурност PAS 24:2016 и отговаря на редица критерии, с което доказва, че може да устои на обичайните методи за атака от крадци.

Сигурността се гарантира допълнително от Lockmaster hook и щифта против повдигане на горното и долното крило, а лесната за използване функция за включване или изключване на ключалка, без използване на ключ, предотвратява случайното блокиране.

Ключалката е тествана за 240 часа устойчивост на корозия (степен 4) и разполага с лицева плоча, изработена от неръждаема стомана 430 с марката Yale.

Може да харесате още...