„Алу Кьониг Щал” лидер в категория “Устойчиво развитие за 2012 г.”

Алу Кьониг Щал

„Алу Кьониг Щал” е лидер в категория “Устойчиво развитие за 2012 г.” в национален конкурс „Личност на годината в строителния бранш”. Конкурсът се организира от строителен портал www.1kam1.com и онлайн сп. „1към1 в строителството” за шеста година. Тази година конкурсът се организира под патронажа на Министерство на Транспорта, информационните технологии и съобщенията.

Устойчиво развитие за 2012г. – развитие, което показва уменията на мениджърите да се справят в трудни ситуации, а резултатите  са обществено известни и видими за хората. Устойчивото развитие обединява стремежа на обществото за постигане на икономическо развитие и осигуряването на нарастващ жизнен стандарт.

В журито на тазгодишното издание на конкурса са видни инженери и архитекти от страната, управители и директори на водещи фирми от строителния бранш. Седмият член на журито е публиката. За момента лидер в категория „Инвеститор на годината” е Добромир Петров, номиниран за „Парк резидънс”. От седмици арх. Танко Серафимов убедително води в категория „Архитект на годината”, номиниран за Централното Управление на Alpha Bank България.

Jansen Schuco

Сред номинираните в същата категория е и д-р арх. Раймондо Флакомио за Вертиго Бизнес Център.

На 04.04.2013 ще се проведе официалната церемония по връчването на тазгодишните награди в строителния бранш.

aluminii

Успех на всички!

Може да харесате още...