Alukönigstahl представя фасадни и плъзгащи се системи Schüco

Фасадна система Schüco FWS 35 PD (Panorama Design)

С фасадната система Schüco FWS 35 PD може да бъде реализирана максимална трансперантност и в ъглите на сградата. Премахването на ъгловия вертикален профил допринася за висококачествен дизайн с първокласна оптика и оптимален изглед. Новите прозоречни елементи за вграждане Schüco AWS 75 PD.SI във фасада Panorama Design отлично изпълняват архитектурните изисквания за филигранност и функционалност. Благодарение на тънките видими ширини на профилите, прозорците Panorama Design образуват заедно с фасадата Schüco FWS Panorama Design оптично единство. Прозорецът Schüco AWS 75 PD.SI може да се управлява както ръчно, така и механично с помощта на скрит обков Schüco TipTronic. Системната платформа Schüco FWS 35 PD предлага разширена програма от аксесоари с повишена сигурност при обработката, като например оптично дискретни свързващи компоненти за слънцезащитни елементи, изпитани решения за защита от влизане с взлом с клас на сигурност RC 2 и RC 3. Фасадната система е сертифицирана за остъкляване на пасивни сгради с топлоизолационни стойности Uf до 0,88 W/(m²K) и Ucw до 0,79 W/(m²K).

Фасадна система Schüco FWS 60 CV

Фасадната система Schüco FWS 60 CV (Concealed Vent) е решение за лентови прозорци, което обединява тънките видими ширини с висока функционалност и оптимална топлоизолация. Иновативната система генерира максимална трансперантност чрез сливане на крило и носеща конструкция: отваряемите и неотваряемите части не са различими отвън. Единствено видими от вътрешната страна са малката фуга и дръжката на прозореца.

Системата за обков Schüco AvanTec SimplySmart с новия си, изцяло интегриран в профила, обков прави възможно отваряне по вертикална ос, по вертикална и хоризонтална ос, както и по хоризонтална пред вертикална ос, както и дава възможност теглото на стъклопакета да е до 160 кг.

Система за плъзгане Schüco ASS 77 PD.SI

Системата за плъзгане ASS 77 PD.SI (Super Insulation) е система с безбариерно остъкление за максимален достъп на светлина. Schüco ASS 77 PD.SI се базира на профили от пластмаса, усилени със стъклофибри. Благодарение на тази технология системата достига до топлоизолация със стойност Uw = 0,84 W/(m²K). Профилите от усилена със стъклофибри пластмаса серийно се преработват и боядисват от Schücо. Предлага се допълнително решение с ъгъл 90° и опция за обков с ръчно отваряне при тесни врати, както и възможност за избор между каса с двойна или тройна релса, което предлага разнообразни възможности за дизайн.

Системата се характеризира с максимални размери на крилата (Ш х В) до 3,2 m x 3,5 m, видима ширина 37 мм в областта на свързването на двата профила под ъгъл 90°, тегло на крилото до 500 кг и лесно почистване. Системата е оборудвана със скрити мотори с удобно и безшумно управление, чрез панел за управление или бутон. Възможна защита от влизане с взлом до клас RC 2 според ENV 1627.

Допълнителна информация за всички системи на Schüco, които предлага Алу Кьониг Щал може да получите на сайта ни: www.alukoenigstahl.bg или да се свържете с търговските ни представители за страната.

Може да харесате още...