Apeer подобрява защитата на всички свои композитни врати

apeer

Apeer значително повиши сигурността на цялата си гама от композитни жилищни врати Apeer, като добави стоманена армировка към пантите, заедно с подсилена алуминиева мрежа, вградена във всяка врата.

Включена като част от стандартната спецификация за цялата гама без допълнително оскъпяване, подсилената алуминиева мрежа ще бъде интегрирана в полиуретановото ядро ​​с висока плътност на всяка ръчно изработена врата. Резултатът е композитна врата, която предлага най-високите нива на топлоизолация и безопасност, без риск от абсорбиране на вода.

Решението за фундаменталната актуализация е взето след цялостен преглед на продуктите. Целта е да се повиши конкурентоспособността на всички врати Apeer, като се увеличи ефективността и нивото на сигурност. „Пазарът на композитни врати е силно конкурентен и искаме да продължим да увеличаваме продажбите и пазарния си дял, на които се радваме, особено през последните четири години. Собствениците на жилища никога не са били по-добре информирани и сега могат още по-детайлно да проучват и сравняват все повече и повече техническите и естетическите разлики между продуктите. Когато сравняват вратите Apeer с други, те откриват, че нашите продукти се открояват от всички останали композитни врати на пазара“, сподели Аса Макгилиън, управляващ директор на Apeer.

Може да харесате още...