Aperture Group разширява уникалната продуктова гама WarmCore

WarmCore 1

Aperture Group пуска на пазара няколко нови продукта от линията WarmCore с цел да предложи по-голям избор и добавена стойност на клиентите си. Робин Бейкър, управляващ директор на Aperture, споделя: „Моето намерение, когато се присъединих към екипа, беше да разгледам внимателно предлаганата от нас продукция, да я усъвършенстваме, където е необходимо, но най-важното, да попитаме клиентите какви са техните нужди и изисквания и след това да ги удовлетворим. С удоволствие съобщавам, че пускаме на пазара първите от поредица планирани нови продукти.
WarmCore 2Това е изцяло новата гама от 13 цвята с прахово покритие и 6 нови Woodgrain фолиа за хибридната алуминиева система WarmCore, което решава проблема с все по-търсената конфигурация от два цвята. Много скоро след това ще предложим и нов френски прозорец WarmCore.“

Новите френски прозорци WarmCore ще имат същите отлични характеристики на сегашните стандартни френски прозорци на компанията, но ще бъдат с много по-голяма площ на отваряне чрез използване на летящ разделител, който се отваря заедно с крилата. Дизайнът на прозорците е не само елегантен и модерен, но предлага стилно решение за противопожарна безопасност, в случаите, в които е необходимо.

Може да харесате още...