„Бърз старт за архитекти“ в студио „Иво Петров“

Архитектурното студио „Иво Петров Архитекти“ стартира програмата „Бърз старт за архитекти“, с която набира нови членове на екипа си. Програмата е за студенти 4-5 курс и неотдавна завършили архитекти и ще продължи 2 месеца, а одобрените участници ще получат предложение за постоянна работа на трудов договор. Студентите, които се представят добре, ще имат възможност да продължат стажа си през учебната година, като това ще бъде съобразено с учебните им занятия. Всеки стажант ще получава възнаграждение.

Специалистите в ИПА изготвят индивидуална програма за бързо и ефективно придобиване на необходимите знания и умения. Ще има ментор за всеки участник и практически насочени задачи – софтуерни, архитектурни и организационни.

Срокът за кандидатстване по програмата е 15 юни. Всеки желаещ трябва да изпрати CV, мотивационно писмо и портфолиото си на office@ip-arch.com. Кандидатите ще преминат през няколко етапа, които ще проверят тяхната мотивация, креативност и знания. На 20 юни кандидатите ще получат архитектурна задача, за която ще имат срок от 4 дни, а до 9 юли, когато е стартът на стажа, ще бъдат определени избраните участници.

Повече информация

 

Може да харесате още...