Демпфери за врати Dictator

Dictator

Демпферите за врати надеждно предотвратяват рязкото затваряне на вратите. Те омекотяват процеса внимателно и тихо, като гарантират, че вратите са напълно затворени и се държат така. Фирмата Dictator разполага с голям избор от модели демпфери за врати, които предлагат широк спектър от възможни приложения. Те се различават както по възможностите за монтаж, така и по външния вид и повърхностите.

Демпфери за интериорни и входни врати в частни и обществени сгради

Често входните врати се затварят със силен трясък. Други не се затварят напълно (дори ако е монтиран горен затварящ механизъм), а остават притворени и представляват риск за сигурността, ако останат отключени. Демпферите прихващат блъскащите се врати, насочват ги бавно към ключалката и ги държат сигурно затворени. По този начин те спестяват много проблеми на всички обитатели! Препоръчителни продукти: VS 2000, V 1600, R 1400.

Демпфери за врати на хладилни камери в предприятия за преработка на храни

В много предприятия, като например кухни на ресторанти, месарници или пекарни, вратите на хладилните камери се отварят и затварят често. В бързината хората често не обръщат внимание на това дали вратите са напълно затворени или не попадат на мястото си заради уплътненията. За да се избегне загуба на енергия или дори в най-лошия случай разваляне на храната, се използват амортисьори за врати Dictator, тъй като тогава вратата трябва само да се затваря с тласък, а амортисьорът се грижи за това вратата да е наистина затворена. Препоръчителни продукти: VS 2000, V 1600.

Dictator

Демпфери за противопожарни врати – въздушни шлюзове в подземни гаражи, мазета или многоетажни паркинги

В така наречените противопожарни шлюзове се случва често една от вратите да не се затваря правилно, когато другата е затворена, поради условията на въздушното налягане. Това е голям проблем, тъй като вече няма никаква противопожарна защита. От друга страна, ако една от вратите е отворена, другата често се затръшва силно – което се чува в цялата сграда и се превръща в шумово неудобство за обитателите. Клапата за противопожарни врати осигурява тишина и сигурно затваряне на вратите. Препоръчителни продукти: V 1600 за противопожарни врати.

Демпфери за врати в хотелите и гастрономията – входни врати, врати на коридори и врати на помещения

Ресторантите, кафенетата, баровете и хотелите са места, където гостите не бива да бъдат обезпокоявани от шумно затръшване на врати. Демпферът гарантира, че всички врати се затварят винаги тихо и надеждно и че гостите могат да се насладят изцяло на престоя си. Препоръчителни продукти: VS 2000, V 1600, R 1400.

Снимки: Dictator

Може да харесате още...