Фиксирано остъкляване с AHF 115 Sky за широкоформатни панорамни прозорци

Kneer

С новата си система за фиксирано остъкляване, Kneer-Südfenster предлага още повече възможности за оборудване на сложни в архитектурно отношение сгради с големи стъклени повърхности. Системата AHF 115 Sky, в комбинация от алуминий и дърво, се произвежда в големи размери с тънки рамки и е идеален избор за панорамни прозорци. Фиксираното остъкляване Sky внася много светлина в стаята и предлага отлични гледки.

Погледнато отвън, панорамният прозорец може да бъде част от архитектурата и истински да привлича вниманието. Фиксираното остъкляване е съобразено с повдигащата и плъзгаща се врата Sky Axxent.

Като пуристичен елемент, системата е интересна алтернатива за собствениците, които искат фасаден дизайн с голямо стъклено пространство, но които търсят по-евтин вариант в сравнение с цялостната стъклена фасада. Версиите с намален дизайн, в които може да се види почти изцяло стъкло, осигуряват максимално количество дневна светлина.

Прозорец за сядане създава уют

Kneer-Südfenster е пример за това, как такъв панорамен прозорец може лесно да се трансформира в уютен прозорец за сядане. Оборудван с широка дървена пейка и допълнителна ламперия, панорамният прозорец бързо се превръща в прозорец за сядане – и по този начин в любимо място за обитателите.

Лесен за монтаж, в пакет с консултация и сервиз

Голямото предимство е, че фиксираното остъкляване на Kneer-Südfenster може да се монтира във фасадата отвън. Големите и тежки стъкла могат да бъдат удобно транспортирани до правилното място с помощта на малък кран и след това безопасно инсталирани. Немската фирма Kneer-Südfenster е на разположение на своите локални клиенти с подкрепа и съвети по въпросите на транспорта и монтажа.

Може да харесате още...