Фирма Meesenburg представя собствените брандове blaugelb® и Stroxx®

Брандове blaugelb® и Stroxx® са сред модерните продукти с най-голямо търсене на пазара, при изгодни условия и с високо качество. Фирма Meesenburg разчита на кредит на доверие от ваша страна и го печелят с най-добри продукти и оптимални решения.

Blaugelb® е доказал се във времето немски бранд продукти за монтаж на прозорци и врати. Потребителите предпочитат този бранд благодарение на балансираното продуктово портфолио, естетичния външен вид и издръжливост. Преди всичко обаче са високите стандарти за качество на абсолютно приемливи цени.

Продуктите са адаптирани оптимално към нуждите на пазара и издържат на високо натоварване. Функциите и техническите характериситики са обмислени до най-малкия детайл. Работата с тези продукти предлага до голяма степен значителен комфорт.

Един бранд много възможности, перфектен резултат.

Система за изнесен монтаж blaugelb Triotherm+ е един от топ продуктите на бранда. Той вече е познат и на българския пазар.

Перфектно допълнение са изолационните профили blaugelb – профили от EPS с висока плътност за възможно най-добрата защита от топлина и влага.

Освен това брандът предлага външни и вътрешни фолиа, самораздувни ленти, лепила, чистители, пяна и др. химични продукти, крепежи, котви, аксесоари за врати и прозорци, инструменти, система за прагове и др.

За повече информация заповядайте на das-neue-blaugelb.de.

Stroxx® е бранд за ръчни инструменти, които са създадени за ежедневна употреба от професионалисти с ум, точност и съвършенство. Не е важно само извършването на задачата, но са важни детайлите, дизайнът и изпълнението. Stroxx® е синоним на професионализъм и безопасна употреба на вашия любим инструмент.

С продуктите Stroxx® вие получавате серия от висококачествени инструменти, разработени и изпитани от професионалисти. Това означава, че качеството на тези инструменти съвпада с качеството на използваните днес от вас продукти, но на по-атрактивна цена.

Марката предлага богато разнообразие от работни инструменти, режещи инструменти, оборудване, аксесоари, ел. компоненти, защитно и работно облекло.

Всичко това може да видите на страницата www.stroxx.eu.

Фирма Meesenburg има повече от 250 години опит, разбира добре нуждите на пазара и улавя новите тенденции. Тесните връзки с доставчици, производители и клиенти помагат за бърза и гъвкава реакция към изискванията на пазара. Така, вие, клиентите на Meesenburg, можете да сте сигурни, че сте в крак с времето и осигурявате най-добрите решения за вашите клиенти.

За повече информция – Meesenburg.

Може да харесате още...