GEZE на Fensterbau Frontale 2020 – отлага се за неуточнена дата

Fensterbau Frontale 2020 щеше да се проведе от 18 до 21 март в Нюрнберг, но беше отложено за неопределена дата тази година заради бързото разпространение на коронавируса в Европа.

Мисията на Geze е превръщането на имотите в живи, интелигентни сгради, предлагащи високо качество на живот. Свързване на експертно-строителни решения – това е, с което се отличава GEZE.

Заедно с клиентите си, компанията иска да води проекти към успех и да разработва иновативни и модерни решения като:
– контролиране на тежките крила лесно и безопасно: с интелигентно устройство за завъртане и накланяне на прозорци с височина до 3 м и тегло на крилото до 200 кг;

– приятно усещане в стаята, благодарение на естествената вентилация: с помощта на вентилация на прозоръчните системи, които съчетават ефективно управление на енергията, добра безопасност и приятна атмосфера в помещенията;
– надежден контрол на достъпа при различни ситуации в стаята: с помощта на модерно портфолио системи за идентификация и контрол с ново интелигентно решение в рамките на сградната автоматизация.

От GEZE се надяват Fensterbau Frontale 2020 да бъде старт на разработването на съвместни решения и възможност за представяне на нови подходи към сътрудничество и разработване на продукти.

Може да харесате още...