Навес за тераса с вътрешна структура и изчистен дизайн

naves

Sunflex Aluminiumsysteme добавиха още едни модел към продуктовата си гама от навеси за тераси. Новият модел SF 125 с вътрешна структура предлага допълнителни опции за дизайн на тераса, като запазва стабилността и сигурността ѝ. Алуминиевите покривни греди са обърнати навътре и създават плоска покривна конструкция.

Тъй като горната част на стъклопакета и опората са почти равни, има по-малко замърсяване с листа, прах или мъх, а покривът се почиства по-лесно. Както при двете предишни версии, и тук са възможни дебелини на стъклото от 8, 10 и 12 милиметра и наклон на покрива между 3 и 45 градуса. „За нашия SF 125 използваме висококачествени материали и покрития без видими винтови връзки“, съобщава Денис Шнайдер, управляващ директор на Sunflex.

Ако е необходимо, профилите могат да бъдат подсилени с допълнителни стоманени вложки. Покривът може да бъде гъвкаво адаптиран към нуждите на нашите клиенти, както и към особеностите на съответната тераса. В допълнение към цвета, размера и геометрията, клиентите избират идеалното за тях оборудване, като интегрирано осветление, различни дизайни на водосточните канали или опции за отводняване.

sliding

За оптимална защита срещу дъжд и вятър SF 125 може да се комбинира и с плъзгащата система SF 20, както и със системите за плъзгане и завъртане SF 25, SF 30 или SF 35.

Може да харесате още...