Нова гама покривни прозорци Novolux

mansarda

Пропускането на естествена светлина в домовете се превръща във все по-популярна тенденция през годините. Novolux е нов доставчик на висококачествени поликарбонатни листове и избира за свой партньор производителя на покривни и тавански прозорци VKR Holding, за да отговори на търсенето. Заедно предлагат четири гами покривни прозорци на разрастващия се пазар.

Velux е призната за водеща марка и обикновено е пръв избор. Novolux обаче предлага конкурентни търговски цени и бърза доставка.

window

Друг популярен избор на производител на покривни прозорци сред клиентите във Великобритания е Dakea. Този покривен прозорец съчетава високоосово отваряне с качествено остъкляване, като осигурява изключителен комфорт и позволява на собствениците по-широк взор навън.

При прозорците на Aurora пък функциите и предимствата са подобни на предлаганите от други известни марки, но на конкурентни цени.

Всички тези покривни прозорци са подходящи за приложенията с наклон от 15 до 90˚ и са изключително енерго-ефективни.

На последно място е производителят Liteleader. Той предлага прозорец Ecolite+ с централно завъртане и вентилационен клапан, модерен вариант EcoWhite с гъвкава ос и PVC покривен прозорец EcoSolid, идеален за зони с висока влажност като кухни и бани.

Novolux предлага и висококачествени продукти от поликарбонатни листове, които се произвеждат от италианската фирма Dott.Gallina.

Те включват гамата Policarb™ с многостенни защитени от UV лъчи поликарбонатни листове, които осигуряват отлична топлоизолация и устойчивост на удар. Другата гама солидни поликарбонатни листове Policomp™ имат двустранна защита от ултравиолетови лъчи.

polycarbonate

Може да харесате още...