Нова класическа гама хардуер от Kenrick

Kenrick

Великобританската компания Kenrick стартира носталгична гама от хардуер, която е разработена специално, за да привнесе усещане за класическите времена в комбинация с модерните решения за PVC и алуминиеви прозорци. Комбинирайки традиционната естетика на желязото от 19-ти век с издръжливостта и производителността на съвременния хардуер, новата гама се предлага в голямо разнообразие от варианти.

Kenrick

Heritage Range е подходящ за всеки стил PVC или алуминиев прозорец и е особено подходящ за сгради с историческа стойност. Гамата удовлетворява търсенето на модерни решения от собствениците на жилища и проектантите, които искат автентична алтернатива на дървения материал, който ще подхожда както на по-старите жилища, така и на новите сгради.

Kenrick

Новата гама Heritage Range се предлага в множество покрития, включително бяло, златно, хром, опушен хром, антично черно и сатенено сребро. Дръжките се доставят с опция за монтаж от дясно или ляво и разполагат с ключ за заключване. Гамата може да се адаптира към всяко приложение и се отличава с характеристики за допълнителна издръжливост, съответстващи на BSEN 1670: 2007. Освен това тя се предлага и с пълна 10-годишна механична гаранция.

За повече информация: Kenrick

Вижте също...