Стъклени покриви от Liniar

liniar

Великобританската компания Liniar обяви стартирането на иновативна система за стъклени покриви от лятото на 2019 г. Новата версия на популярния покрив, наподобяващ фенер, Elevate сега ще се предлага във вариант с квадратни елементи – Elevate Squared.

liniar

Първоначално въведена през декември 2018 г., покривната система Elevate предизвика бум на пазара с време за инсталиране от само 30 минути. Новата квадратна версия, която за първи път беше показана на изложението FIT Show през май, предлага още по-голям избор за собствениците на жилища, които желаят да въведат повече светлина в техните домове и плоски покриви. Системата се доставя в комплект с всичко необходимо за бърза инсталация, което означава минимални неудобства за собствениците. Термично ефективният остъклен покрив ще се предлага с нови компоненти, които сега позволяват създаването на перфектна квадратна форма.

liniar

Новата квадратна версия на покрива е също толкова бърза за поставяне и се предлага с патентована стомана за остъкляване на Liniar за ненадминати характеристики по отношение на устойчивост на атмосферните влияния. Системата се предлага в до 36 цветови комбинации, които включват както еднородни цветове, така и фолиа, имитиращи дърво. Покривът се предлага в елементи с размери от 600 x 600mm до 2100mm x 2100mm и има стандартна гаранция от 10 години.

За повече информация: Liniar

Може да харесате още...