Нова модулна и бюджетна система за покрив на тераса от Warema

Warema

Филигранната Lamaxa L50  е още един продукт на Warema от гамата покриви за тераси. Покривната система е подходяща за самостоятелна инсталация, но може да се монтира и към стената или в различни по форма системи.

Тя се предлага в три версии:
– специална характеристика на (стандартната) Lamaxa L50 е двигателят, който е интегриран във въртящите се алуминиеви ламели, което придава подреден външен вид;
– като алтернатива, Warema предлага Lamaxa L50 Tex с платнена завеса в различни дизайни. Завесата се управлява от технологията за насочване Secudrive. Според нуждите може да бъде избрана като слънцезащита или като водоустойчив покрив с интегрирана система за отвеждане на водата;
– Lamaxa L50 View със стъклен покрив има кубичен дизайн, благодарение на наклона на стъклото между гредите. Има възможност за избор между вътрешна или външна тента за зимните градини на Climara.

Warema

В допълнение към опциите за избор между ламели, плат и стъкло, Warema е събрала широка гама от аксесоари. Специално за Lamaxa L50 има сенник GranTex с водач easyZIP, който осигурява странична защита от погледи и вятър.

За страничните стени Warema разполага с плъзгаща се стъклена система и плъзгащи се капаци от дърво или алуминий. Светодиодното осветление и лъчистите нагреватели отварят допълнителни опции за използване на покривната система  вечер  и/или при по-хладно време.

Warema

Може да харесате още...