Нови амортисьори за врати от Dictator

Dictator

В последните 86 години амортисьорите на вратите успешно решават проблемите при шумно затварящи се врати или при врати, които не се затварят плътно докрай. Като специалист в тази област, немската компания Dictator предлага тези удобни устройства в много различни версии и дизайни, които удовлетворяват нарастващите изисквания по отношение на функциите и естетиката.

Dictator

Важна област на приложение на амортисьорите са жилищните врати. Често те са снабдени с резета, които са регулирани или прекалено силно или твърде слабо. В резултат на това вратата се отваря или не се затваря правилно. В допълнение към шума, който се създава, това също така представлява и риск за сигурността.

Dictator

Понякога инсталирането на амортисьор представлява затруднение ако над вратата няма достатъчно място или ако амортисьорът не може да се монтира централно заради изрязано стъкло. Точно за тези приложения на помощ идват новите варианти амортисьори с 35 N-пружина. Досега масово се използват амортисьори с 20 N-пружина, но тъй като модерните вратите са по-тежки и уплътняват по-добре, отколкото в миналото, това вече често не е достатъчно. Амортисьор с 50 N-пружина, от друга страна, изисква прекалено много усилия за ръчно отваряне на вратата. Ето защо Dictator вече предлага VS 2000 и R 1400 – амортисьори с 35 N затваряща сила.

За повече информация: Dictator

Може да харесате още...