Нови възможности с премиум повърхност, налична в системата Gealan-Kontur

Gealan

Разширяването на цветната повърхностна обработка „Gealan-acrylcolor“ в рамките на профилните системи Gealan продължава: универсалният профил „Gealan-Kontur“ вече се предлага и с висококачествена повърхност от PMMA. Разширена е и програмата за доставка на „Gealan-acrylcolor“.

„Gealan-acrylcolor“ означава изключително разнообразие на дизайна и цветовете. Повече от 40 години Gealan последователно развива тази технология за повърхности и непрекъснато разширява гамата с нови продукти, атрактивни цветове и възможност за тъмно основно тяло на профила.

Сега компанията иска да направи следващата стъпка. Първите прозоречни елементи от системата с прави линии „Gealan-Kontur“ с първокласна повърхност вече бяха показани на водещото световно търговско изложение Fensterbau Frontale през март. Високоефективната 82,5-милиметрова система вече се предлага на пазара в цвят „Gealan-acrylcolor“. Разширената продуктова гама с изпитаната повърхност включва различни геометрии на рамки, крила и лицеви плочи за прозорци, френски прозорци и входни врати.

Gealan

Според производителя „Gealan-Kontur“ отговаря на най-високите стандарти за съвременен дизайн. Ето защо компанията дава възможност за цялостен хармоничен вид и с тъмносивото основно тяло. Висококачественият външен вид на „Gealan acrylcolor“ в модерните цветове DB703, антрацитно сиво RAL 7016 и наситено черно RAL 9005 е особено елегантен с координираните по цвят декоративни фолиа от вътрешната страна и тъмното базово тяло.

Снимки: Gealan

Може да харесате още...