Ограничител за отваряне, който се заключва в крайно положение и се контролира от дръжката

Roto

Стабилното решение за защита на висококачествени алуминиеви прозорци само с помощта на иновативния ограничител за отваряне от немската компания Roto дава възможност да се отвори прозореца до определена ширина и да се заключи в крайното положение, като се използва само дръжката. Търсенето на прозорци с ограничители на отварянето, което може да бъде индивидуално ограничено за определени потребители, се увеличава в целия свят. Докато екипът за управление на съоръженията трябва да може напълно да отваря всяко крило на прозорците по всяко време, ограничителят целенасочено възпира пълният достъп за служителите или гостите на хотел, например.

Roto

Новият ограничител дава впечатляващи предимства при монтажа. Заключващият ограничител се предлага както във вариант със завинтване, така и във вариант с просто пристягане. Така не се налага извършването на допълнителна работа върху профила на рамката или профила на крилото при инсталиране на затягащата версия. В другия случай съвместимото устройство се вмъква просто в жлеба на крилото и се закрепва с винтове.

Roto

Ограничителят за отваряне се контролира само от дръжката. Използването на доказаната технология за брави „Roto TiltFirst” означава, че потребителите могат да боравят само в диапазон от 0° или 90°. Следователно те могат да затварят или отварят само крилото до определената позиция на крайния стопер и да го заключват там.

За повече информация: Roto.

Може да харесате още...