Чех Пласт отбелязва 20 години качество и професионализъм

През тази година фирма Чех Пласт ООД отбелязва 20 години от своето създаване. Фирмата е една от утвърдените и наложилите се в строителния бранш, като е специализирана в производството и монтажа на алуминиева дограма, немска PVC дограмаокачени фасадивентилируеми фасади с композитен панел (бонд), керамика, HPL и етернит, стъклени врати и витринизимни градинищорипокривни конструкции с поликарбонат. Фирмата е оторизиран Rehau партньор от месец май 2009 г.

Други партньорства на Чех Пласт са:
EtemSchucoReynaers и Alumil – алуминиева дограма, профили за изработването на окачени фасади;
Alpolic и Etalbond – изработка и монтаж на вентилируеми фасади от композитен материал керамика, HPL и дърво, като облицовка на сградите, както и покривни конструкции от стъкло и поликарбонатни плоскости.

От създаването си през 2000 г. Чех Пласт се управлява от инж. Димитър Иванов и разполага с екип от 61 работници и специалисти в областта, притежаващи отлична професионална подготовка. Работният процес се извършва в 4 цеха за PVC дограма, алуминиева дограма, стъклопакети и металозаваръчен цех.

В началото на 2006 г. фирмата заработи цех за стъклопакети, оборудван с нови машини на италианските фирми Poliglas и Z.Baveloni, което позволява работа с нискоемисийно стъкло – мека емисия. През 2016 г. фирмата изцяло преоборудва цеховете за производство на алуминий и ПВЦ с машини със CNC управление, което увеличи двойно производствения капацитет на компанията.

Чех Пласт има клиенти в цяла България, а офисите им в София, Ловеч, както и представителството в Бургас, работят успешно повече от 5 години. Фирмата се наложи на пазара в градовете: София, Ловеч, Бургас, Мездра, Севлиево, Варна, Созопол, Козлодуй и в чужбина (Райфайзенбанк Косово, Белгия, Франция и Австрия).

Фирмата определено има опит в работата с банките. Част от обектите ѝ са клонове на:
– Райфайзенбанк;
– УниКредит Булбанк;
– Пощенска Банка;
– Кооперативна Банка;
– Алианцбанк.

Чех Пласт е член на Сдружение „Български врати, прозорци и фасади“ от 2004 г., днес преименувана на Българска асоциация на фасадната индустрия (БАФИ), където членуват около 100 фирми от бранша с отношение към клиента и поглед в бъдещето. Фирмата не спира да инвестира в развитието си, за да отговаря на всички нови изисквания на клиенти и архитекти. „Чех-Пласт ООД“ се включва и в много професионални изложения, специализирани за бранша на производителите на дограми в Германия, Гърция и Турция.

Може да харесате още...