Перфорирани сенници в персонализирана селекция от модели и форми

BŌK Modern

Сенниците BŌK Modern се предлагат в четири различни дизайна: сенници със скоби, сенници със скоби за цяла височина, сенници без скоби и конструкции с решетки.

Сенниците със скоби осигуряват слънцезащита или защита от дъжд чрез перфорирани или плътни панели. Те могат да бъдат конфигурирани за една, две, три или четири страни на прозореца и да бъдат оформени в различни заострени форми.

Сенниците за цяла височина се използват, когато искате да имате непрекъснато вертикално „острие“, стърчащо от фасадата на сградата.

Сенниците без скоба са най-новият продукт на BŌK, който елиминира нуждата от скоба, стърчаща от конструкцията, и създава чиста, непрекъсната и визуално привлекателна линия. Те се монтират по-лесно, по-лесно се хидроизолират и тъй като тук няма стърчащи скоби, които да пречат на поставянето на скелето, това осигурява предимства по време на монтажа.

BŌK Modern

Структури от решетки – перфорираните панели на BŌK Trellis работят перфектно като засенчващо устройство в поддържаща рамка.

Панелите на BŌK могат да бъдат създадени от различни плоски метални листове, които са стратегически проектирани и лазерно изрязани в персонализирана селекция от модели и форми. Панелите могат да се оформят по поръчка в безкрайно разнообразие от триизмерни конфигурации.

Снимки: BŌK Modern

Може да харесате още...