Rehau България спечели престижното отличие Best Buy Award

Best-Buy-Award

Прозоречните системи на Rehau България с най-добро съотношение между цена и качество.

Rehau България спечели първо място в списъка на най-добрите компании в категория производители на прозоречни системи на българския пазар. Като носител на престижното отличие Best Buy Award, фирмата гарантира на своите клиенти най-доброто съотношение цена-качество. Класирането е подготвено на база на проучване от 1200 професионалисти в строителния сектор и крайни потребители.

Наградата отразява гласа на потребителите.

Още за Best Buy Award
– Best Buy Award е знак за качество на най-добра цена.
– Целта на сертификата е да прави избора на купувачите по-лесен.
– Наградата е от ICERTIAS – частна и независима швейцарска компания, която изследва пазара и различни сфери на индустрията, сертифицира и награждава компании, продукти и услуги на глобално ниво.
– В момента тя връчва три вида специални отличия в повече от 50 държави на пет континента.
– Главните индустрии, в които прави проучванията си, са търговия, хранително-вкусова промишленост, застраховки, автомобили, банкиране, телекомуникации, строителен сектор.

Информиран избор за покупките, които правим.

Наградата демонстрира безпристрастно и категорично качествата на прозоречните системи Rehau. Включваща сертификат и медал, връчени след обстойно проучване, тя гарантира на клиентите, че правят най-доброто решение как да похарчат своите пари. 

В наши дни сме залети от информация и многобройни възможности за избор. В резултат, много от клиентите не са сигурни какво да купят. Именно тук се появява Best Buy Award. Тя изпраща ясно послание и е необходимата насока сред море от продукти.

Какво се очаква като ефект от Best Buy Award?

Сертификатът на Rehau България е валиден до 1 януари 2023 г. През този период сертификатът ще съдейства за подобряване и засилване ефекта от рекламните кампании на фирмата, както и за дългосрочно засилване доверието у клиентите относно това, което Rehau прави най-добре – прозорци.

Клиентите винаги са търсели добро качество, но и винаги са били изкушени от възможно най-ниската цена. Тук идва ясната заявка на сертификата най-добро съотношение между тези два ключови параметъра. Във времена на несигурност и глобална пандемия хората повече от всякога имат нужда от ясни послания от пазара, насока и вдъхване на увереност за покупките си.

Очаквано влияние върху продажбите

Пазарно проучване показва, че 81,5% от потребителите биха предпочели да купят продукт или услуга, който носи сертификата на Best Buy Award.

Чувството за доверие и безопасност, локалният характер – одобрението от местните купувачи, както и повишаването на репутацията и популярността – това са сред основните предимства, с които могат да се похвалят носителите на наградата.

Rehau България е сред тях.

ICERTIAS помага на клиентите по цял свят да намерят най-лесния път до изключителни продукти и услуги, които да подобрят качеството им на живот. Доверете се на сертифицираното най-добро съотношение цена-качество на прозоречните системи на Rehau България. Търсете синия медал!

rehau

Може да харесате още...