Революция в монтажа на автоматични ленти за уплътняване в долната част на вратата

Компанията производител на уплътнения за врати Norseal съобщи, че е първата в Европа, разработила машина за рязане на автоматичната лента за уплътняване в долната част на вратата.

Машината може да изреже всяко уплътнение до необходимия размер, без да го повреди и по този начин да запази противопожарните и димни храктарестики, както и акустичната цялост на вратата непокътнати. Всяко уплътнение на дъното на вратата, изрязано с новата технология от Norseal, получава гаранция за 1 милион цикъла на отваряне/затваряне. Това ще сложи край на неточното изрязване на място на ръка, което често води до изкривяване или огъване на лентата за уплътняване в долната част на вратата, като го прави безполезно.

Norseal, част от европейската група Athmer, е водещ доставчик на специализирани решения за уплътняване на врати, както и широка гама аксесоари за врати, включително огнеупорни стъкла, електрически и водопроводни решения, противопожарна вентилация, пощенски табели, шпионки, первази, предпазители за пръсти.

Може да харесате още...