Ruukki получи награда за най-добра Nordic Mid Cap компания за 2013

ruukkii

Ruukki получи награда за най-добра Nordic Mid Cap компания за 2013 г. на конкурса Nordic IR Awards. В допълнение, Timo Pirskanen, заместник-председател, за връзки с инвеститорите на Ruukki бе номиниран за най-добър Nordic IRO в категорията Mid Cap.

Анализаторска и изследователска компания Regi вече публикува резултатите за дейността на скандинавските компании за връзки с инвеститорите. Тази година резултатите бяха обявени заедно с перспективите на региона, като обхващат общо 159 големи и средни компании. Общо над 600 анализатори предоставиха информация за връзките си с инвеститорите от скандинавските компании, за които отговарят.

Ruukki е специализирана в производството на стомана и стоманени конструкции. Ние предлагаме на своите клиенти енергийно-ефективни решения от стомана за по-добър живот, работа и движение. В момента има около 9000 служители и широка дистрибуторска и дилърска мрежа в над 30 държави в скандинавските страни, Русия, Европа и развиващите се пазари, като Индия, Китай и Южна Америка. Нетните приходи от продажби през 2012 г. са в размер на € 2.8 милиарда.

Може да харесате още...