С iCOR Deceuninck представя универсална платформа за профили за прозорци и врати

Deceuninck

С лансирането на iCOR, белийската компания Deceuninck обявява универсално приложима модулна система с общо свързване на различни профили за прозорци и врати. Тя позволява комбинирането на профили за крила и рамки от различни стилове и технологии, включително профили, подсилени с фибростъкло. В стратегически план iCOR ще заеме централно място за Deceuninck в цяла Европа и ще се превърне в основния технологичен компонент на всички профили на компанията.

Deceuninck позиционира iCOR като първата в света модулна система, с която всички видове профили могат да се комбинират за различни крила и рамки – елегантни или минималистични, подсилени с фибростъкло или с допълнителна изолационна пяна, на едно или няколко нива, за ново строителство или при саниране на сгради.
Fenster 2

Благодарение на универсалната си концепция ядрото на iCOR може лесно да се комбинира с всяка серия крила. Могат да бъдат заменяни дори профили с различна дълбочина.

iCOR вече се използва в системата Elegant

Първоначално платформата iCOR е използвана като основа за системата профили за прозорци Elegantе. Тъй като Inoutic в момента е част от световната марка Deceuninck и системата се внедрява в цяла Европа, наименованието ѝ вече се променя на Elegant. Със своята видима част от само 9 мм Elegant е един от най-тънките пластмасови профили на пазара.

Може да харесате още...