Secdoor стартира иновативно за българския пазар производство – високоскоростни секционни врати

Досега в портфолиото на компанията СИД Ентърпрайз, собственик на търговската марка Secdoor присъстваха така наречените „бързи врати“, но от PVC материал. Новият продукт, въведен в производство от компанията, е от системата на секционните врати, има същата висока скорост на движение, достигаща 1 м/с като конвеционалните, но е изработен от твърди секциии. Това прави вратите изключително подходящи за външна употреба, с надеждна охранителна функция, което до момента при стандартните, е постигано чрез две работещи на едно място врати.

Високоскоростните врати с марка Secdoor могат да имат и прозрачни секции, като разликата им с тези от PVC се проявява по отношение височината на панелите – могат да достигат максимум до 400 мм, за да бъде овладяна скороста им. Запазват се контурите на отваряне под тавана, има вариант за балансирана и небалансирана система, като циклите на отваряне достигат до 200 000 цикъла, а максималният размер на вратите е 5000/5000 мм.  Основното приложение на скоростните врати е в индустрията, по-конкретно в: логистиката, складове и производства с бързо движение на стоки, както и помещения, в които запазването на температурата е особено важно.

Следвайки традицията си да произвежда в България и своята политика за грижа и отговорност към клиента, компанията СИД Ентърпрайз наред с доставката и монтажа на новия продукт – високоскоростни врати Secdoor – се ангажира с тяхното гаранционно и извънгаранционно обслужване.

Може да харесате още...