Система за нестандартни плъзгащи се решения Sky-Frame от Faour

Faour

Швейцарската компания Faour предлага продуктова линия нестандартни решения за плъзгащи се врати, осигуряваща почти невидими рамки и съответно безпрепятствени гледки към околния пейзаж.

Faour

Системата SKY-FRAME CLASSIC е решение за реализиране на стандартни плъзгащи се врати. Изолационните стъклени елементи с рамки от алуминиева или подсилена пластмаса (GRP) са монтирани плътно на пода и тавана, като предлагат минимално съпротивление на триене при работа. Системният дренаж се осъществява чрез вдлъбнат канал или е монтиран под повдигнатото външно покритие на пода.

Faour

SKY-FRAME ARC е система, което позволява създаването на нестандартни, огънати стъклени фронтове, като по този начин добавят органични контури към домашната среда. Стъклата предлагат плавно функциониране и могат да бъдат оборудвани с автоматично задвижване при поискване. Тези извити прозорци отговарят на всички стандарти на Sky-Frame и като модерна архитектурна функция отварят множество допълнителни възможности за дизайн.

Faour

SKY-FRAME SLOPE е система за плъзгащи се врати, която позволява монтаж под наклон. Системата отговаря на всички стандарти на Sky-Frame, като същевременно генерира отличителна пространствена геометрия. Лагерният комплект е в състояние да понесе всички вертикални и хоризонтални сили, като по този начин постига превъзходни експлоатационни характеристики. Независимо от наклона, дренажът на системата отговаря на всички изисквания за устойчивост на дъжд.

За повече информация: Faour

Може да харесате още...