Системи за балюстради от Onlevel

ONLEVEL

Разположено в сърцето на Северозападен Лондон, Colindale Gardens е уникално жилищно пространство, което след като бъде завършено ще се състои от 2900 жилища, 9 акра публична зелена площ, заедно с търговски площад и училище.

ONLEVEL

Всеки апартамент от сградата разполага с външна зона с балкон, която се съчетава без усилия с фасадата на сградата, за да създаде тази елегантна и модерна структура. Дизайнът и външната привлекателност на сградата, с изчистените й линии и архитектурната рамка на балкона, е реализиран с безрамковата балюстрада от стъкло на великобританската компания ONLEVEL. Тя осигурява надеждна и сигурна преграда за всяка зона на балкона, като същевременно фино се обединява с изпъкналите метални изделия и фасадата на сградата.

ONLEVEL

Стъклото е монтирано в профилите TL-6020 и TL3011, използвайки иновативната система Flex-Fit за регулиране на стъклените елементи. С тази система е възможно да се регулира всяка отделна стъклена плоча до 40 милиметра спрямо перпендикулярната линия. Благодарение на тази система времето за монтаж е намалено с около 30%.

За повече информация: ONLEVEL

Може да харесате още...