Стъклени заграждения за тераси от Aramar

aramar

Остъкляванията често са идеалното решение за домове или офиси, които позволяват да се обособи допълнително пространство с безпрепятствени гледки и защита от лошото време. Това е едно естетическо и практично решение, търсенето към което се увеличава.

Испанската компания Aramar предлага всичко необходимо, за да се реализират заграждения от този тип, винаги разчитайки на иновациите и стила на последните тенденции. Системите на компанията включват версии за остъкляване със закалено стъкло, плъзгане и без профили, с възможност за сгъване, което позволява загражденията да се отварят и затварят по-удобно и динамично.

aramar

Стъклените “завеси” са тенденция, която превъзхожда алуминиевите алтернативи, защото създават напълно открити пространства, които дават усещането за свобода на откритата тераса, но предпазват от лошите атмосферни условия. Освен това те са не само една естетическа концепция за дома, но и концепция за инвестиция, тъй като този тип система създава за дома допълнителни квадратни метри, използваеми целогодишно.

За повече информация: Aramar

Може да харесате още...