Технология и дизайн в името на модерността

Eclisse

Колекцията Eclisse Syntesis® са безрамкови плъзгащи се джобни врати от Eclisse, които осигуряват максимална функционалност с минимален дизайн. Липсата на корнизи и архитрави улеснява интегрирането на плъзгащата се повърхност, обединявайки технология и дизайн в името на модерността.

Насрещната рамка включва елементи и конструктивни детайли, които могат да бъдат боядисани в същия цвят като стената, което прави вратата напълно невидима и перфектно маскира конструкцията. Иновативните профили, предварително покрити със смола, подпомагат полагането на крайния завършващ слой по периметъра на прохода на вратата. Прецизното залепване на завършващия материал гарантира абсолютна равномерност на боята, като перфектно скрива рамката от погледа.

Колекцията  Eclisse Syntesis® е подходяща за използване с дървени и стъклени врати (с комплекта  Eclisse Vitro). Предлагат се и във версия за двойни врати  Eclisse Syntesis® Line Double. За оптимално интегриране със стената насрещната рамка се предлага във версия с отворена структура за стени от гипсокартон и във версия със затворен джоб за зидани стени.

Eclisse

 Eclisse Syntesis® Line Battente позволява монтиране на врата на панти без корнизи или архитрави, напълно изравнена със стената. Системата е проектирана така, че да дава възможност вратата да се монтира от пода до тавана, без горна греда, за да се осигури пълна интеграция между панела на вратата, стената и тавана.

Подобно на плъзгащите се модели, рамката на  Eclisse Syntesis® Line Battente е покрита с грунд и е готова да бъде боядисана в цвета на стената или да бъде декорирана по същия начин за постигане на перфектен камуфлаж.

Снимки: Eclisse

Може да харесате още...