ВАС Про организира обучение на тема: “Вентилируеми фасадни обвивки от метал”

Уважаеми колеги и партньори,

Расте популярността на произвежданите от нас фасадни изделия от метал. След множество въпроси, които ежедневно получаваме за предназначението, предимствата и инсталирането на финишните метални елементи взехме решение да ви поканим на специализирано обучение. Темата ще бъде: “Вентилируеми фасадни обвивки от метал” , а обучението ще проведем на 22.02.2019 следобед в нашия офис. На него ще бъде представена производствената база на фирмата ни, както и спецификите при изработването на различните изделия. Ще си говорим за вентилируемите фасадни системи и приложението на метала като фасаден елемент.

Обучението е подходящо както за млади, така и за по-опитни проектанти и инсталатори на вентилируеми решения, като цели да допълни и обогати познанията на участниците в тази област.

Програма:
13,00 ч. – 13,30 ч. – Разглеждане на производствената база на ВАС Про.
13,30 ч. – 14, 45 ч. – Първи модул „Предимства на вентилитуеми фасадни системи. Основни положения. Основни компоненти. Концепция за изграждане на вентилируеми фасади, начин на работа и строителна физика“.
14,45 ч. – 15, 00 ч. – Кафе пауза.
15,00 ч. – 17, 15 ч. – Втори модул „Определяне на натоварванията. Статически схеми. Особености на металът, като финишен елемент”.

Лектори:
инж. Венета Новакова
и инж. Христо Ничев от Асоциация за фасаден инженеринг.

Обучението е безплатно, но след регистрация на имейл Kaloyan@vasroofing.com или телефон +359 885 860 400.

Очакваме Ви!

Може да харесате още...