Всички прозорци на Oknoplast вече са със сертификат RC2 за устойчивост срещу взлом

 

Тъй като сигурността играе все по-важна роля в решението за покупка, Oknoplast подлага на проверка и изпитване за устойчивост на взлом цялата си гама прозоречни системи във всички конструкционни варианти. В резултат на това всички продукти вече имат сертификат RC 2 или RC 2 N. Системите за прозорци на Oknoplast базират на клас за качество по RAL A профили от компанията Veka.

Прозорец от клас на устойчивост срещу взлом RC 2 трябва да може да издържи на опити за проникване с определени инструменти в продължение на най-малко три минути. Полицията в Германия препоръчва класове на устойчивост RC 2 / RC 2 N за частни жилища. Дъщерното дружество на Oknoplast в Иббенбюрен (Вестфалия) приема с радост новината за сертифицирането на продуктите от специализирания институт в Розенхайм.

„Искаме да предложим на нашите партньори първокласно качество и професионални услуги. Сертифицирането от ift Розенхайм потвърждава, че можем да представим нашата марка на пазара с отлични продукти “, споделя Йенс Еберхард, управляващ директор на Oknoplast Германия.

Като сертифициран производител на проверени и доказано устойчиви на взлом продукти Oknoplast е вписан и в регистъра на германската полиция.

Може да харесате още...