Walker Glass и Vitro Glass обединяват усилия, за да предложат нискоемисионно киселинно ецвано стъкло

Glass 1
Архитектите вече имат възможност да комбинират в едно стъкло най-доброто от повърхностните обработки на Walker Glass и покритията на Vitro Glass – от едната страна съвместният продукт е обработен от Walker Textures®, а от другата е положено високоефективното нискоемисионно покритие Solarban®.  Тази комбинация осигурява много предимства като уединение, енергийна ефективност и уникален естетичен вид на цялата сграда.

Технологиите на обработване Walker Textures® Satin и Opaque от Walker Glass са с отлични характеристики против износване, задържане на петна и надраскване, като същевременно осигуряват превъзходна функционалност като висока пропускливост на естествена светлина и контрол на отблясъците, без да влияят на пропускливостта на слънчева топлина. Използват се и като птицезащитни покрития за стъкла. Комбинирани с високоефективните покрития Solarban® от Vitro Glass, предлагат на проектантите иновативна опция за остъкляване.

„Имаме удоволствието да предложим на пазара за архитектурни стъкла идеално решение за остъкляване, което съчетава дизайн и соларна ефективност. Киселинно ецваната повърхност намалява отражението, осигурява уединение и висока пропускливост на светлина, без да компрометира U-стойността“, сподели Марк Дешамп, директор продукти и бизнес развитие в Walker Glass. „През последното десетилетие Walker Glass и Vitro Glass в колаборация предлагаме на архитектите редица иновативни решения за остъкляване. Радваме се да надградим това наследство с ниско емисионно киселинно ецвано стъкло, което предлага безпрецедентен набор от предимства в нов вълнуващ продукт“, добавя Нейтън Маккена, маркетинг мениджър във Vitro Architectural Glass.

Може да харесате още...