Автоматични бариери Hörmann

Паркинги за служители, паркинги на хотели, паркинги до жилищни сгради – бариерите намират разнообразно приложение. В комбинация с подходящото контролно устройство, вкл. прости командни елементи или чрез системно решение, вкл. идентификационен мениджмънт бариерите на Hörmann предлагат идеално решение за Вашия паркинг.

Индивидуални системи за командване и управление, както и специално съобразени с клиента допълнения Ви гарантират точното решение за всяко приложение. Функциите на всички компоненти се тестват предварително, така че можете да разчитате на бърз монтаж и функционално безопасна експлоатация. Бариерите са защитени срещу вандализъм и в зависимост от модела разполагат с интелигентна система за разпознаване на препятствия. Предлага се и дистанционно управление през уеб сървър, което Ви позволява да контролирате и управлявате бариерите си от разстояние – по желание дори и от смартфон.

bariera

Асортиментът на Hörmann включва автоматични бариери за блокирана ширина 10 метра с плоско, обло, чупещо и осмоъгълно рамо за задоволяване на различни изисквания.

Може да харесате още...