Ново акустично уплътнение за плъзгащи се врати от P C Henderson

P C Henderson

Като резултат от партньорството си с производителя на уплътнения Planet, британската компания P C Henderson представя ново акустично уплътнение за плъзгащи се врати.

Иновативното решение за уплътнение, проектирано специално за плъзгащи се врати, предлага редица предимства, като шумоизолация (до 44 dB), намаляване на светлината, предотвратяване на неприятни миризми и изолация на течение.

Продуктът е подходящ за дървени и метални врати и има широк спектър от приложения, при които би било от полза за офиси, музикални стаи, спални, бани, детски стаи и прегради за помещения.

Андрю Ройл, директор продажби и маркетинг в P C Henderson  коментира: „Тъй като все повече хора работят от вкъщи по време на пандемията от COVID-19, те се нуждаят от по-тиха атмосфера, докато те се опитват да жонглират със семейния живот и служебните си ангажименти. Нашият Planet drop seal е идеален в тази ситуация, поради своите звукоизолиращи свойства, както и за много други приложения свързани с дома и работното място”.

P C HendersonPlanet drop seal се задейства автоматично при затваряне на вратата и я държи здраво в затворено положение, елиминирайки нуждата от магнит. Проектиран с помощта на съвременна технология, този аксесоар е съвместим със системи за плъзгащи се врати с меко затваряне, поради минималната сила, необходима за задействане на уплътнението.

Той може да се използва с редица системи за плъзгащи се врати на P C Henderson, включително популярните Soltaire и Husky Sliding. Предлага се в различни дължини за врати с ширина между 675 мм и 1675 мм и осигурява идеално уплътнение както за единични, така и за двустранни плъзгащи се врати.

Компанията наскоро отпразнува 100 години и навлиза във втория си век в бизнеса, а това е първият от много продукти, които трябва да стартира през 2021 г. С над 60 продукта, P C Henderson може да се погрижи за врати с тегло до впечатляващите 8 000 кг.

Може да харесате още...