Решения за остъкляване на верандата от Maco

MACO

Верандата не само формира допълнително пространство, което може да се използва като склад или фитнес зала, лятна трапезария и дори спалня или детска стая, но през топлия сезон верандата може да бъде сърцето на къщата. За да се създаде уютна атмосфера на верандата от особено значение е правилно подбраното остъкляване.

MACO

Плъзгащите се панорамни врати за остъкляване на верандата към момента са най-удобните и модерни решения за тези приложения. Размерите на крилата могат да бъдат с дължина до 6,5 метра и височина до 2,7 метра с един вертикален джъмпер. Повечето врати са изработени от пластмасов, алуминиев или дървен профил с двоен стъклопакет, което осигурява задължителната изолация. И, въпреки че отопление на верандата обичайно не е предвидено, тези стъкла могат да спомогнат да се удължи ефективният период за използване на това помещение.

MACO

Австрийската компания Mayer & Co Beschläge GmbH (MACO) предлага решения за панорамни врати с високо качество. Фирмата предлага три версии на плъзгащи се врати MACO SKB с максимална ширина до 2 метра и тегло 200 кг. MACO SKB модификациите се отличават с по-достъпни функции и, разбира се, по-ниски цени. Панорамната врата MACO HS  е по-безопасна версия, тъй като няма праг. Поради огромният си размер, системата MACO HS с право може да се нарече движеща се стъклена стена. Изборът на правилната опция за плъзгаща се врата за модерна веранда е лесен. Достатъчно е да се вземат предвид нуждите на обитателите, големината на верандата и архитектурния стил на къщата и да се даде предимство на най-удобния и подходящ вариант.

За повече информация: Mayer & Co Beschläge GmbH

Може да харесате още...