Система за джобни врати за функционална оптимизация на пространството

Salice

Exedra2 е уникална патентована система за отваряне на врати, проектирана от Salice. Нейният инженерен механизъм позволява едновременното отваряне на две свързани врати без усилие, дори само с една ръка. Exedra2 се отличава и със своята практичност при използване. Различните приложения позволяват функционална оптимизация на пространството – от гардероби до шкафове за кухни, решения за домашния офис и приложения за съхранение.

Системата се предлага в две версии:
– Exedra2 Star – отделението, в което се намира механизмът, винаги е скрито от покриващ панел, който е фиксиран в предната част на системата;
– Exedra2 Smart – ръбовете на вратите се виждат, когато са сгънати в отделението си, което означава, че заемат по-малка дълбочина в шкафа.

Salice

Системата за джобни врати Exedra2 е проектирана с отваряне с помощта на бутон и омекотено вмъкване.

В горната и долната част на джобната врата Exedra2 няма носещи фронтални профили, което елиминира необходимостта от допълнителни централни опори. Exedra2 също така е проектирана без предна долна релса, което я прави приспособима към системи, повдигнати от земята, като например шкаф или скрин.

Снимки: Salice

Може да харесате още...