Ултратънка плъзгаща се врата Hi-Finity от Reynaers

Новата ултратънка плъзгаща се врата на Reynaers предлага неограничена от нищо гледка към двора или пейзажа навън. Със своето остъкляване от пода до тавана и от стена до стена, ергономично проектирана дръжка и скрита заключваща система, тя дава изключителни възможности на проектантите. Ултра тънкият дизайн на плъзгащата се врата Hi-Finity създава големи прозрачни повърхности с лек и елегантен външен вид.

Тази напълно прозрачна плъзгаща се врата безпроблемно разширява вътрешността на къщата навън. Въпреки минималната видимост на рамките, системите с висока якост позволяват на Hi-Finity да пренася теглото на голямо плъзгащо стъкло до 750 килограма и фиксирани панели до 1200 кг.

Това в комбинация с високата енергийна ефективност и минималистичния външен вид прави този продукт най-доброто решение за нискоенергийна съвременна архитектура.За по-високо ниво на комфорт скрит мотор Ви позволява да отворите вентилационните отвори с натискане на бутон или чрез свързване на мотора към Вашата система за домашна автоматизация. Този мощен двигател гарантира оптимално удобство по време на работа и е безопасно и надеждно решение

Може да харесате още...