Управлявани с електроенергия от слънцето щори, са умната опция

Управляваните с електроенергия, генерирана от слънцето, щори за прозорци Morley Glass & Glazing са вече с нов стилен дизайн и подобрена енергийна ефективност. Преименувана като W Smart система, бившата W Swipe, е серия от венециански, плисирани или затъмнителни щори, капсулирани в 20, 22, 27, 29 или 32-милимитрови кухини, оборудвани с 3,6 V ел. двигател, захранван от литиево-йонна батерия, поместена в модул с нов дизайн. Батерията може да се зарежда чрез микро USB порт или чрез външен слънчев панел, като и двата варианта се предлагат като опция. Щорите могат да се управляват и чрез 99-канално дистанционно управление.

Иновацията, внесена от новия модул на батерията, се отнася не само за дизайна, разработен от професионалисти в Италия, но и за функционалността на устройството, която е подобрена с две LED стрелки, които интуитивно показват посоките на движение на щората или необходимостта от зареждане. Малкият размер на устройството (само 18 мм дълбочина) позволява поставянето му върху плъзгащи се прозорци във вертикално или хоризонтално положение. Модулът за батерията се предлага в четири цвята: сребристо, бяло, антрацитно сиво и черно.

Системата W Smart е подходяща за жилищни и търговски помещения и може да се използва с всички видове прозорци, включително да се монтира на съществуващи прозорци.

Може да харесате още...