Hörmann ThermoPlan Hybrid – нова елегантност при външните врати

ThermoPlan

Новата алуминиева външна врата ThermoPlan Hybrid на Hörmann предлага просторна и модерна визия: Платното и касата са в една равнина както от външната, така и от вътрешната страна.

Hörmann допълва асортимента си с нова външна врата – комбинация между алуминий и благородна стомана. Вратата ThermoPlan Hybrid се отличава със съосна визия на платното и касата от двете страни, и е изключително здрава и устойчива на атмосферни влияния.

Асортиментът от външни врати на Hörmann предлага разнообразие от модели и мотиви за домове във всеки стил. Изцяло от алуминий или от комбинация между алуминий и стомана – при нас ще откриете подходящата врата за всеки вкус и портфейл. Сега Hörmann допълва асортимента си от висококачествени алуминиеви външни врати с ThermoPlan Hybrid.

Особено подхождащи на модерната архитектура са просторно оформените входове, при които външната врата се вписва елегантно в цялостната визия. Освен цвета и дизайна, скрито разположените панти и равнинната визия на вратата също са част от качествените характеристики, на които залагат строителните предприемачи и архитектите. Външната врата ThermoPlan Hybrid се отличава най-вече с това, че платното е оформено в една равнина с касата, както от външната, така и от вътрешната страна, и по този начин изглежда особено просторно и елегантно. Също така се предлага избор от разнообразни дизайни и цветове.

ThermoPlan

Платното и касата са в една равнина от външната и от вътрешната страна. Така се постига изключително мащабна и модерна визия.

Предлаганата само от Hörmann (по данни на производителя) комбинация от алуминий и благородна стомана осигурява изключително стабилна конструкция. ThermoPlan Hybrid предлага също така много добър коефициент на топлоизолация (UD-стойност 0,87 W/ (m²·K)) и стандартно включено защитно оборудване клас RC 3.

За повече информация – Hörmann.

Може да харесате още...