Rehau дава ексклузивен достъп до иновациите на 2020 г.

Rehau

Create difference, grow business”

Въпреки отложеното световно изложение на бранша тази година, ние от дивизия „Прозоречни решения“ на Rehau сме подготвени с многобройни нови решения и световни иновации, които искаме да споделим с нашите клиенти и партньори точно сега. За целта залагаме на атрактивно дигитално презентационно шоу. Посетителите имат възможност да разгледат съдържанието сами, но също така ще могат да получат ексклузивен достъп, уговаряйки персонален „тур“ с член на нашия търговски екип. Това ще им позволи да получат лично подробна информация и отговори на техните въпроси.

Rehau

Радикални иновации

Следвайки мотото „Create difference, grow business“, Rehau разработва радикални иновации в прозорците и около тях, като така добавя значителна стойност за своите клиенти и партньори. При това, Rehau дава отговори на множество предизвикателства, типични за бранша – внедряването на смарт технологии, недостига на квалифицирана работна ръка и дигитализацията. И още повече, като утвърден системен доставчик разширява продуктовото си портфолио с интелигентни решения, отиващи далеч отвъд профилните системи. „Ние влагаме огромно значение в предлагането на нещо повече от самостоятелни продукти; предоставяме перфектно съвместими цялостни системи от един източник, така че нашите клиенти да не се занимават със сложно комбиниране на отделни компоненти“, казва Карстен Хойер, ръководител на дивизия „Прозоречни решения“ и член на Управителния съвет на Rehau. „Този подход е валиден за всички наши дейности – от продуктите през услугите, до устойчивото развитие“.

Rehau

“Един добър пример за това е иновативния обков, даващ опция за плъзгане с прибиране на елементите от новата система Synergo Slide, и комбинацията с допълнителни решения за сигурност, благодарение на следващото поколение Rehau Smart Guard. „Така променяме познатите прозорци, посредством интелигентни допълнения, смарт решения, дигитални услуги и устойчиви материали, че те да носят реални предимства за нашите партньори пред конкурентите им и да им позволява да навлязат в нови бизнес области“, подчертава Карстен Хойер.

Rehau

Добре обмислени системни допълнения

Rehau предлага на своите клиенти надеждни и сертифицирани системи с ясни аргументи за продажба. Така например, профилната система Geneo, изработена от материала RAU-FIPRO X, позволяваща изключително големите елементи при максимална енергийна ефективност и без риск от изкривяване и деформация. Или колекция Synergo, която сега се разширява с икономичната система за плъзгане Synergo Slide. Освен това, стремейки се да предоставя цялостни системи, Rehau разширява своята продуктова гама с множество пасващи перфектно заедно системни допълнения, като предпазния парапет Skyforce, новата гама дръжки Linea и иновативното решение за обков при плъзгащите елементи.

Rehau

Интелигентни решения

Посредством внедряването на новите смарт технологии, Рехау дава възможност на своите клиенти да навлязат в нови бързоразвиващи се пазари, да разширят функциите, предлагани от прозорците и да използват нови аргументи за диференциране от конкуренцията. „Ние предоставяме добре обмислени Plug-and-Play решения, които позволяват на клиентите ни да навлязат в света на Smart Home технологиите: от самостоятелни Stand-alone решения до интеграция в цялостни системи“, казва Карстен Хойер.

Rehau

Това засяга, както и разширената система Rehau Smart Guard, така и интелигентните решения за вентилация и решенията за конфиденциалност (Rehau Privacy и Rehau Shading). Конструиран в много по-компактна форма и снабден с нови функции, новият Smart Guard 2 модул вече може да се използва за всички Rehau прозоречни системи и типове отваряне.

Rehau

Rehau

Браншови иновации за монтаж на прозорци

Rehau навлиза в темата дигитализация, предоставяйки на своите клиенти нови услуги, които помагат за оптимизиране на техните вътрешни процеси. От спечелването на нови клиенти, през проектирането и монтажа, до след продажбеното обслужване. Rehau Connect, Just Smart и Window ID са три забележителни акцента в тази посока. „Като иноватори на пазара представяме решението Rehau Just Smart, една абсолютна новост в бранша, улесняваща монтажа на прозорци и врати. Това е нашият начин за справяне с нарастващия недостиг на квалифицирана работна ръка в сектора и подобряването на стандартите за качество при монтажа на прозорци“, пояснява Карстен Хойер. Новото решение спомага пестенето на персонал и време при монтажа, като това дава възможност за поемане на допълнителни поръчки, създавайки едно силно конкурентно предимство.

Образец за оптимално ползване на ресурсите

Отговорното поведение към хората и планетата е въпрос с нарастващо значение. В рамките на дивизия „Прозоречни решения“, Rehau преразгледа всички свои производствени процеси и ги подобри в посока устойчиво развитие, като по този начин стана пионер по темата в сектора. Този успех не се дължи на случайността, тъй като Rehau събира оставащите неизползвани профили в производството на прозорци от 1988 г., гарантирайки връщането им в производствения цикъл на самите профили. В последните години от 2014 насам, количеството на профилите, съдържащи рециклиран материал, постепенно се увеличи от 25% на 40% в момента, като се очаква тази цифра да нарасне до 50% през следващата година. „Нашият затворен кръговрат на материали, дава възможност на нашите партньори да интегрират, така важната тема в своите дейности и нужните аргументи при продажбата на готовия прозорец“, подчертава Карстен Хойер.

Rehau изпълнява своята отговорност към хората и околната среда, предлагайки устойчиви прозоречни системи с интегриран в тях рециклиран материал за поколения напред. Устойчивите профили за прозорци, предлагани с новия щемпел EcoPuls на Rehau, гарантират значително спестяване на CO2 по време на производството им, в сравнение с традиционните, тъй като при производството на рециклирания материал се генерират 88% по-малко емисии. Като цяло това дава възможност за спестяване на 97 000 тона CO2 годишно. Това съответства на количество спестен CO2 , който би се генерирал в природата от гора с около 7 800 000 дървета.

 Ексклузивен достъп

За да можете да се запознаете подробно с всички тези новости, Rehau ще стартира своето дигитално презентационно шоу в следващите дни. Посетителите имат възможност да разгледат съдържанието сами, но също така ще могат да получат ексклузивен достъп, уговаряйки персонален „тур“ с член на нашия търговски екип. Достигането до многобройните видеа и документи е възможно само с няколко клика, като платформата ще бъде актуализирана и разширявана постоянно.

Концернът Rehau е компания специализирана в полимерите с годишен оборот от над 3.5 млрд. Евро. Тя е независима и стабилна семейна компания за която работят приблизително 20 000 служители в повече от 170 локации по света. Около 12 000 служители работят за Rehau в Европа, от които 8000 само в Германия. Rehau произвежда системи и продукти за браншовете строителство, автомобилостроене и индустрия. През последните повече от 70 години Rehau работи за превръщането на полимерните продукти в по-леки, по-удобни, по-безопасни и по-ефективни решения и доставя иновативни системи и продукти в страни от целия свят.

За повече информация – Рехау.

Може да харесате още...