Access Novello представя горни и подови автомати за врати от безапелационния лидер на пазара Dormakaba

dormakaba

Когато става въпрос за решения в областта на сигурността и достъпа в сгради и помещения, няма как да не споменем Dormakaba, която е една от трите топ компании в световен мащаб. Производителят има над 16 000 служители и многобройни партньори в повече от 130 страни по света. Dormakaba е основана през 2015 г. след сливането на Dorma и Kaba.

Продуктовата гама на Dormakaba включва огромно разнообразие от висококачествени продукти, които намират приложение в различни жилищни и административни сгради, хотели, магазини, спортни съоръжения, летища, болнични заведения и други. Всеки продукт с марка Dormakaba осигурява безупречна ефективност.

Какво трябва да знаете за горните и подови автомати на Dormakaba?

Горните и подови автомати за врати с марка Dormakaba притежават изчистен и елегантен дизайн. Изработени са от най-висок клас материали, гарантират за тяхната издръжливост и здравина. Ще разгледаме част от моделите горни автомати за врати от серия TS и най-предпочитания подов автомат за врата от сертия BTS.

dormakaba

Горният автомат за врата TS 92 от Dormakaba е единственият автомат, който може да бъде монтиран на стъклено крило. Оборудван е с технология Easy-Open, която намалява необходимото усилие при отваряне на вратата с над 40% в сравнение със стандартните автомати за врати. Моделът е предназначен за врати с максимална ширина 1 100 мм и тегло 80 кг. Предоставя възможност за регулиране на силата на затваряне в диапазона 180 -15 градуса и от 15 – 0, чрез клапани. Монтажът се извършва по два начина – тип B и тип G. Тип B – монтаж на автомата върху крилото – от страната на пантите; монтаж на автомата на касата на вратата – от противоположната на пантите страна. Тип G – монтаж на автомата върху касата на вратата – от страната на пантите; монтаж на автомата на крилото на вратата – от противоположната на пантите страна.

dormakaba

TS Compakt е друг модел горен автомат за врата. Притежава механизъм за затваряне, който е универсално съвместим с всички масово използвани видове врати. Инсталацията е бърза и лесна и не изисква монтиране на подложна планка. Различните шаблони за монтиране позволяват лесна настройка на силата на затваряне, която е съобразена с размера на вратата. TS Compakt е един от най-търсените модели на пазара. Това се дължи на отличното съотношение между цена и качество.

dormakaba

Подовите автомати за затваряне на врати са предпочитаният избор, когато искате да запазите изчистения дизайн на помещението. Подовият автомат за врата BTS 84 e подходящ както за стъклени, така и за дървени врати. Моделът е с изчистен дизайн и функции, които се променят според Вашите нужди. С обща дълбочина 40 мм, BTS 84 на Dormakaba гарантира лесен и бърз монтаж. Разполага с регулируема сила на затваряне. Подходящ e за врати с ширина на крилото до 1100 мм.

dormakaba

Още един премиум модел горен автомат за врата на Dormakaba е TS 90 Impulse. Разполага с плъзгаща шина. Предназначен е за врати с максимална ширина 950 мм и тегло 70 кг. Регулиране на силата на затваряне в диапазона 160 – 15 градуса и от 15 – 0, чрез клапани. Силата на затваряне е фиксирана – EN 3.

Горни и подови автомати за врати от Dormakaba в Access Novello

Access Novello предлага на своите клиенти пълната продуктова гама на световноизвестния производител Dormakaba. Разгледайте всички модели горни и подови автомати за врати и изберете най-подходящия за Вас. Екипът на Access Novello е на разположение да отговори на всички Ваши въпроси.

За повече нформация – Аксес Новело.

Може да харесате още...