Alukönigstahl представя иновативната система за врати Schüco AD UP

Alukoenigstahl

Системата за врати Schüco AD UP е иновативна платформа, която може да се комбинира със системи за контрол на достъп.

Благодарение на 5-камерната си профилна структура, системата съчетава висока стабилност с отлични топлоизолационни характеристики. Специалната конструкция, съставена от три алуминиеви части, увеличава статичната устойчивост и я прави изключително надеждна не само за жилищни сгради, но и за обществени сгради.

Двойната зона на изолация, интегрираното средно уплътнение и изолацията на стъклопакета допринасят за термична оптимизация и увеличаване на енергийната ефективност.

Системата за врати Schüco AD UP се предлага в две строителни дълбочини от 75 и 90 мм.

Alukoenigstahl

Schüco AD UP 75 се характеризира със строителна дълбочина от 75 мм, видима ширина от 170 мм, дебелина на стъклопакета от 13 мм до 53 мм. Системата достига до коефициент на топлоизолация Uf =1,6 W/(m2K) и клас на защита от влизане с взлом RC2. Многообразните варианти на крилото и скритите панти, в комбинация с контрола на достъп, се грижат за голямата свобода при проектиране.  Скритите панти, които позволяват ъгъл на отваряне 100 °, са важен акцент при завършената естетическа визия на системата. Schüco AD UP 75 с централно уплътнение и безбариерен праг постига висока водоплътност – до 750 Pa.

Schüco AD UP 75 има идентичен начин на производство като останалите системи за врати, благодарение на подобния конструкционен принцип и използването на подобни части.

Системата Schüco AD UP 90  отговаря на високите изисквания за енергийна ефективност и дизайн. Строителната ѝ дълбочина е 90 мм, а дебелината на стъклопакета е до 68 мм, а коефициентът на топлоизолация Uf ≥ 1,3 W/(m2K).

Alukoenigstahl

Иновативно при Schüco AD UP плътни врати е механичното захващане на панела чрез винтове (без залепване), като по този начин се гарантира сигурна, бърза и ефективна изработка.

Подробна информация можете да получите на сайта на фирма Алукьонигщал, която е лицензиран представител на марката Schüco за България.

За повече информация – Alukönigstahl.

Може да харесате още...