Етем – с внимание към детайла

Alpro

Аксесоарите са много важна част от визията на прозорците и вратите. Елегантната визия на една дръжка или панта придава завършеност и уникалност на цялостното решение.

Част от новите аксесоарни решения, които Етем добавя в портфолиото си, е иновативната дръжка NP Ultra – без розетка, за прозорци и балконски врати. Тя се използва в комплект с механизмите на Giesse – C.H.I.C със скрити панти, които дават възможност за отваряне на вертикална ос или двуплоскостно отваряне, както за еднокрили, така и за двукрили позиции. Дръжката NP Ultra се предлага в три варианта – с права и с обла форма, както и във вариант „Design by Etem”. Дръжките се предлагат във всеки стандартен цвят по RAL, което дава свобода на архитекти и клиенти.

В допълнение към дръжката се използва и механизмът на Giesse NP® Technology, с който може да се направи отваряема част в модерен стил и минимална, бърза обработка на профила.

Екипът на Етем не спира да разработва съвместно с доказани в сферата си производители аксесоари към системите си. Такъв пример са и пантите, предлагани от Etem Alpro. Тръбната панта Etem Alpro за безфалцови врати , проектирана и произведена от Simonswerk – германски гранд в производството на панти, специално за нашата система Е75FD, е изработенa от алуминий. Областите, в които има триене, са от специално иновативно покритие за максимална безшумност при отваряне и затваряне на крилото.

Etem

В допълнение към модерния и тънък дизайн на тялото, тези панти са характеризират с висока степен на функционалност, удобни 2D и 3D настройки и стабилна инсталация посредством контра-планки и болтове, което осигурява също и добра товароносимост. Също така Etem Alpro имат тест репорт от производителя за 200 000 цикъла.

Екипът на Етем не спира да работи за развитието на системните си решения, както с дизайн на нови профили, така и с различни аксесоари, които дават завършеност и уникалност на продуктите, предлагани от Етем.

Може да харесате още...