Мечтаната входна врата се превръща в реалност с Creo от Wisniowski

creo

Всеки знае, че когато става въпрос за входни врати разнообразието от марки и модели на пазара е огромно. Изборът често е труден, защото всеки търси перфектното съотношение между визия, характеристики и цена. Колекцията Creo на полския производител Wisniowski преобръща всички представи и предоставя наистина уникални възможности. С входните врати от колекция Creo можете сами да проектирате входната врата. Избирате цветовете, стъклата и дизайните. Резултатите са повече от впечатляващи. И най-важното – те са изцяло съобразени с Вашите индивидуални изисквания и предпочитания. Избирайки Creo, ще бъдете сигурни, че сте взели най-разумното и практично решение по отношение на входната врата. Моделите на Wisniowski намират приложение както в еднофамилни къщи, така и в жилищни сгради, вили и други.

creo

creo

creo

creo

Неподражаем дизайн, безупречни функционалности и иновативни технологии

Входните врати от колекцията Creo на Wisniowski са съчетание от стилен и елегантен дизайн, висок клас на изработка и иновативни технологии. Няма как да не споменем и изключителното разнообразие от цветове и иновативни технологии, които напълно ще отговорят на Вашите представи за мечтаната врата. Входните врати от Creo притежават двустранен панел. Пълнежът на крилото е топлоизолационен панел, който е с дебелина 77 мм. Уплътняващата система позволява да се постигнат стойности U от 0,8 W/m2K. Те зависят от изпълнението и оборудването на крилото. Входните врати са с противовзломен клас RC2 и RC3. Тестовете са направени в най-голямата изследователска лаборатория в Европа – IFT Rosenheim. Всеки модел от Creo е с внедрена технология за достъп до дома – smartCONNECTED и система за Bluetooth. Чрез системата за Bluetooth входната врата се отворя с мобилен телефон, четец за близост и кодова клавиатура и четец за пръстови отпечатъци. Благодарение на тези технологии имате пълен контрол и контакт с дома си, независимо от Вашето местоположение.

creo

creo

За компанията Wisniowski

Полската компания Wisniowski е най-големият производител на портали, гаражни и входни врати, стъклени противопожарни врати и огради за дома и индустрията. Wisniowski притежава повече от 30 години опит и успешно задава тенденциите на европейския пазар. Продуктовата гама на бранда включва и индустриални секционни врати. Модернизираният производствен център на бранда гарантира добавена стойност на продуктите и отлични стандарти. Подобренията в уменията и технологичните линии са допълнени от създаването на продукти с най-висок клас качество. Всеки продукт подлежи на стриктно тестване и се сертифицира съгласно европейските стандарти. Dorion е официален дистрибутор на Wisniowski за България.

creo

За повече информация – Дорион.

Може да харесате още...