Supreme S700 – термоизолирана система с механизъм Lift&Slide

supreme

Архитектурното решение за отваряемост с механизъм „повдигане и плъзгане“ Supreme S700 e представител на новото поколение иновативни системи от висок клас на Alumil. Това е отлично решение за взискателни проекти с високи изисквания, отговарящи на световната тенденцията за архитектура чрез широк формат стъклени повърхности, с оптимална топлоизолация, функционалност и модерен дизайн.

supreme

Минимализъм и иновативни характеристики определят решението като подходящо за проекти, изискващи отваряема повърхност с неограничена дневна светлина, но не за сметка на енергийната ефективност на остъклението. В комбинация с подходящия стъклопакет Supreme S700 може да постигне общ кофециент на топлоизолация близък до 1,0 W/m²K. Това е така, защото взаимствана от прозоречните системи и в унисон с съвремените изисквания конкретната системата работи с висок клас EPDM уплътнители, предлага периметрално допълнителни изолатори в рамките и около стъклопакета.

supreme

Надежден механизъм и солидни стоманени водачи в релсата гарантират баланс и лекота при ежедневната експлоатация.

supreme

Ниският безбариерен праг, част от патентованата дренажна система на Supreme S700, умело възпрепятства проникването на вода в помещението, спомага  за интегрирането на решението в условията на реновация и/или ново строителство без специфики и позволява лесно преминаване, дори от деца или хора в неравностойно положение.

Елегантен външен вид, който свежда до минимум видимата алуминиева рамка се запазва и в зоната на тесния блокиращ профил в централната вертикала с ширина на лицето само 47 мм!

Нещо повече, тясната интегрирана дръжка при блокиращия профил освен естетика и функционалност, предлага допълнителна стабилност  към конструкцията и по-висока устойчивост на ветрови натоварвания.

Сащо така специална роля е поверена на полиамидните пластини в системата – Supreme S700 използва специално проектирани анти-торсионни полиамиди със свойството да поемат напрежението от рамката при линейно разширение на материалите при определени атмосферни условия, което от своя страна предотвратява дефомация и напрежение в позициите. Тази функция е в пряка зависимост с избор на система, цвят и изложение на фасадата.

supreme

Отлична водоплътност и въздухоплътност с най-висок клас параметри постигнати благодарение на ново поколение изолатори периметрално заложени в рамката и крилата на системата.

Усъвършенствана дренажна система за надеждно отвеждане на попадналите води – патентовано решение Алумил.

supreme

Вариативност на конструкциите

Комбинации на активни и пасивни крила с двойна, тройна или мултиплицирана релса.

supreme

1. Оптимизирано решение „хотелски тип“. 2. Интегриране на скрит комарник и слънцезащитни капаци в джоб/стена.

supreme

1. Интегриране на топлоизолирана алуминиева ролетна щора. 2. Свобода в дизайна – отваряемост на 90˚ за максимална приемственост на екстериора.

supreme

Елегантност и комфорт в автоматизирана версия на системата.

Без компромис с естетика и функционалност Supreme S700 намира широко проложение в жилищни и обществени проекти по света и у нас!

supreme

supreme

Видео

За повече информация – Алумил България.

Може да харесате още...